Ga naar hoofdinhoud

Mijn praktijk

Voor een professionele pedicurebehandeling kunt u op afspraak terecht in mijn praktijk. Deze bevindt zich aan de rand van het centrum in Goes, vlakbij het NS station, dus goed bereikbaar met trein, bus en auto. De pedicurepraktijk bevindt zich op de begaande grond en is voor iedereen goed toegankelijk.

Untitled-2

Uw voeten, mijn zorg

Het leveren van kwaliteit en klantvriendelijkheid staat bij mij op de eerste plaats. Aan het verzorgen van uw voeten besteed ik zeer veel aandacht. U kunt een relaxte en verzorgende behandeling verwachten in combinatie met een gezellige sfeer.

Mijn praktijkruimte is ruim ingericht met professionele apparatuur en voldoet  aan de hoogste hygiënische eisen. U kunt plaatsnemen in een comfortabele behandelstoel. Tijdens het frezen maak ik gebruik van de nattechniek methode. Dit voelt prettig koel en fris aan uw voeten tijdens het frezen. Natuurlijk is er tijdens de behandeling altijd de gelegenheid tot een gezellig gesprek.

logo-provoet

Provoet

Ik ben aangesloten bij Provoet de brancheorganisatie voor pedicures. Alle leden van Provoet worden verplicht om een door de branche erkend vakdiploma te halen. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundige pedicure behandeld worden.

procert

Procert

Procert is het KwaliteitsRegister voor Pedicures (KRP), ontwikkeld om de kwaliteit te waarborgen. Zorgverzekeraars verlangen van zorgverleners dat ze hun kennis op peil houden. Voetenbewegen voldoet aan de gestelde kwaliteitsnormen van het KRP.

Voeten zijn de basis van het lichaam. Daar moet je goed voor zorgen